Over Carina

Mijn naam is Carina van Dommelen.

Ik ben geboren in 1981 in Utrecht en woon sinds een aantal jaar samen met mijn vriend in Loosdrecht.

Ik ben opgegroeid in Breukelen en heb daar altijd met heel veel plezier gewoond, maar toen kwam de liefde om de hoek kijken en heb ik het mooie Breukelen verlaten voor het prachtige Bussum. Inmiddels zijn we na 2 jaar heerlijk wonen in Bussum verhuist naar het o zo mooie Loosdrecht.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik mensen wilde helpen, maar had nooit een idee hoe ik dit wilde gaan doen. Ik zat vastgeroest in mijn oude winkelbaan, maar wist dat ik iets anders wilde, maar ik had totaal geen idee wat. Tot medio 2015. Na constant over mijn grenzen heen te zijn gegaan en alle signalen te hebben genegeerd raakte ik in de put en kreeg ik een burn-out. Ik heb toen 6 maanden thuis gezeten en alles op alles gezet en heb deze periode gebruikt om aan mezelf te werken. Het was een heftige tijd, maar ik ben zo dankbaar dat dit gebeurd is, want ik voel nu mijn grenzen en weet wanneer ik even een stap terug moet doen. Aan het einde van mijn burn-out viel alles op zijn plek. Ik kwam er achter dat ik iets wilde gaan doen in voeding en voetreflexologie . De keuze is gevallen op de opleiding voor voetreflexologie. Ik ben met de opleiding voetreflexolgie begonnen in januari 2016. Ik heb deze 4 jarige HBO opleiding voor voetreflexologie in 2,5 jaar tijd afgerond. De opleiding in voeding wil ik zeker nog gaan doen, maar ik wil mij nu eerst richten op mijn praktijk in de voetreflextherapie. Tijdens de duur van de opleiding en het opstarten van mijn praktijk heb ik mij verder kunnen en mogen ontwikkelen en ontdekte ik wat ik voor een ander kan doen. Het is een mooi om te zien dat je kan groeien en andere daar mee mag helpen. Ik heb inmiddels al vele behandelingen mogen geven en ben dankbaar dat ik veelal de klacht heb kunnen verlichten en verhelpen.

Ik ben in april 2019 begonnen met het opstarten van mijn voetreflexpraktijk, als gediplomeerd voetreflextherapeute in Bussum .

Ik huur een rustige kamer bij Davinia,s schoonheidssalon, de praktijk ligt in het centrum van Bussum.

Voor al uw vragen of het inplannen van een afspraak gaat u naar contact.

Re(f)lex by Ca_Over Carina_01

Afspraak maken

Wil je online een afspraak maken klik dan hier!

Liever via de Whats App, stuur mij dan een berichtje zodat ik je verder kan helpen.