Disclaimer

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van www.reflexbyca.nl (teksten, afbeeldingen, foto's, ontwerpen etc.) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van CARINA VAN DOMMELEN - VOETREFLEXTHERAPEUT is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken. Ook kan deze website gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en andere wet- of regelgevingen van derden, en deze zijn daarom op dezelfde wijze beschermd.

Verantwoording/aansprakelijkheid
www.reflexbyca.nl is zorgvuldig ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website zijn het risico van de bezoeker. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. CARINA VAN DOMMELEN -VOETREFLEXTHERPEUT is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.

Verwijzingen naar andere websites
Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. CARINA VAN DOMMELEN- VOETREFLEXTHERAPEUT is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Indien je nog vragen hebt, neem dan contact op met mij via info@reflexbyca.nl of ga naar contact.

Reflex by Ca_Logo_Icon